Krůtí stehno na sušených bylinkách

Se sušenými bylinkami z našich luk získává  nejen krůtí stehno nečekané chutě.

  1. Drůbež (i jiné než krůtí stehno) omyjeme a osušíme.
  2. Vložíme do pekáče, zalijeme bílým vínem.
  3. Posypeme tužebníkem tlučeným v hmoždýři a přiložíme pár snítek sušeného řebříčku.
  4. Přidáme kousek másla podle vlastních dietních zásad a preferencí
  5. Dle chuti osolíme hrubou mořskou solí.
  6. Přikolopíme a pečeme.
  7. Čím nižší teplota a delší čas pečení, tím lahodnější.
  8. Po upečení řebříček odebereme, porcujeme a podáváme s oblíbenou přílohou.

Zpravodaj i Poradna

Chcete svůj vlastní Zpravodaj i Poradnu, do své vlastní emailové schránky, vždy s jekotem sirén na začátku každého měsíce?

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Nákupní košík
Přejít nahoru