Podrobné informace
Zjistíte, které rostliny se dají používat v kuchyni jako koření, kde a jak se jimi zásobit a jak je zpracovat a správně uchovávat. Dozvíte se, kdy jsou rostliny nejvonnější a proč. A taky třeba proč vlastně levandule a jí podobné rostliny voní a řadu dalších zajímavostí.
Co si z kurzu odnesete:
- Na začátku kurzu je uvítací přípitek nebo degustace květinových delikates.
- Naučíte se poznávat planě rostoucí rostliny vhodné pro konzumaci.
- Dozvíte se, jaké části rostlin jíst, jak je sbírat a jak je zpracovávat.
- Ochutnáte přírodní nabídku přímo ze záhonů.
- Odnesete si vzorky rostlin k vlastnímu zpracování a konzumaci.
Termín konání: středa 26. června od 18.00 do 20.00 hodin v Zahradě k jídlu na Praze 6
Místo srazu: Suchdolské náměstí u busty Mikoláše Alše. Dostanete se tam autobusem číslo 107 nebo 147 od metra Dejvická, vystoupíte na stanici Suchdolské . Souřadnice 14.380696,17°E, 50.136089°N.
Kurz trvá dvě hodiny a probíhá za každého počasí. Oblečte se do terénu.
Cena kurzu je 780 Kč pro jednu osobu. Při souhrnné objednávce pro 2 osoby je za každou osobu poskytována sleva 5 %.
Doporučená výbava pro sběr ke stažení zde.
Pokud chcete kurz někomu darovat, můžete si stáhnout dárkový poukaz zde
Parametry
Potřebujete poradit?
Poradím a pomůžu s výběrem.
Po–Pá 9.30–15.30
(+420) 777 655 910
kytkykjidlu@gmail.com
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.